2ª JORNADA ACEDE «PER UNA CATALUNYA MÉS COMPETITIVA»

Per segón any, l’ACEDE organitza aquesta jornada amb l’objectiu de fomentar la competitivitat de la PIME catalana. L’any passat es va cel·lebrar a l’edifici Media-Tic del 22@ i van assistir més d’un centenar d’empresaris. La impressió va ser bona, o així es va reflectir en el resultat de les enquestes que es van repartir entre els assistents.

Aquest  any la Jornada tindrà lloc al Parc Arqueològic Mines de Gavà. L’acte serà inagurat per la l’Alcaldessa de la població, Raquel Sànchez i pel Delegat Territorial de l’ACEDE del Baix Llobregat, Raimón Martínez. Constarà d’una primera part a on el Grup d’Assessors de l’ACEDE exposarà algunes de les claus per al desenvolupament de la petita i mitjana empresa.
En una segona part, els assistents podran participar en un networking per intercanviar opinions o resoldre dubtes amb el ponents.
Jo mateix, participaré amb la ponència «Eines per a la Independència Financera de la PIME».
La competitivitat de la PIME no ha de passar necessàriament per l’abaratiment de les despeses laborals. Moltes vegades estar ben informat permet fer les coses d’una altra manera i ser més competitius. Els assistents a la Jornada podran conèixer de primera ma algunes d’aquestes informacions clau.